Przetwórstwo mięsa

oferta mięsGłównym przedmiotem działalności Zakładu przetwórstwa mięsa Zmyślony jest produkcja wyrobów mięsnych od kiełbas, przez wędzonki, podroby, po wyroby garmażeryjne i słoiki. Dzięki temu każdy znajdzie u nas to, czego najbardziej potrzebuje. Klienci cenią jakość naszych produktów, ich tradycyjny smak, zapach i możliwość złożenia zamówienia na mniejszą i większą ilość wybranego wyrobu.

Oferujemy świeże podroby takie jak kaszanka, pasztetowa oraz salceson.

 

Zakupy online i ostrzenie noży

Poza sprzedażą detaliczną naszych produktów, wszystkim zainteresowanym udostępniamy możliwość zamówienia wybranych produktów telefonicznie. W takim przypadku jesteśmy gotowi przesłać nasze produkty kurierem pod wskazany przez Państwo adres. Dzięki temu kiełbasy i wędzonki naszej produkcji trafiają do domów i kuchni we wszystkich regionach kraju oraz na stoły imprez okolicznościowych jak wesela, komunie, chrzty czy jubileusze.

Co więcej, zajmujemy się również ostrzeniem noży. Zdajemy sobie sprawę, że jest to podstawowe narzędzie do pracy w kuchni. Dlatego korzystając ze sprawdzonych ostrzałek od najlepszych producentów, jesteśmy w stanie naostrzyć niemal każdy nóż.


baleron

BALERON

boczek

BOCZEK

boczek zwijany

BOCZEK ZWIJANY

 

kabanosy

KABANOSY

 

kaszanka

KASZANKA

 

kiełbasa biała

KIEŁBASA BIAŁA

 

kiełbasa kanapkowa

KIEŁBASA KANAPKOWA

 

kiełbasa podsuszana

KIEŁBASA PODSUSZANA

 

SZYNKA

SZYNKA

 

schab

SCHAB

 

salceson

SALCESON

 

POLĘDWICA

POLĘDWICA

 

PASZTETOWA

PASZTETOWA

 

KIEŁBASA TRADYCYJNA

KIEŁBASA TRADYCYJNA

 

KIEŁBASA SZYNKOWA

KIEŁBASA SZYNKOWA

 

KIEŁBASA SŁOIKOWA

KIEŁBASA SŁOIKOWA

 


Galeria

BOCZEK-ZWIJANY
BALERON
BOCZEK
KABANOSY
KASZANKA
KIEBASA-BIAA
KIEBASA-KANAPKOWA
KIEBASA-PODSUSZANA
KIEBASA-SZYNKOWA
KIEBASA-SOIKOWA
PASZTETOWA
KIEBASA-TRADYCYJNA
SALCESON
POLDWICA
SZYNKA
SCHAB

WĘDLINY WĘDZONE, PARZONE


Szynka wędzona – mięso wieprzowe 115%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne (pieprz, liść laurowy, ziele angielskie). Wędlina wieprzowa, wędzona naturalnie, parzona.
Schab wędzony – mięso wieprzowe 115%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne (pieprz, liść laurowy, ziele angielskie). Wędlina wieprzowa, wędzona naturalnie, parzona.
Polędwica wędzona – mięso wieprzowe 120%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne (pieprz, liść laurowy, ziele angielskie). Wędlina wieprzowa, wędzona naturalnie, parzona.
Boczek wędzony – mięso wieprzowe 120%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne (pieprz, liść laurowy, ziele angielskie). Wędlina wieprzowa, wędzona naturalnie, parzona.
Baleron – mięso wieprzowe 120%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne (pieprz, liść laurowy, ziele angielskie). Wędlina wieprzowa, wędzona naturalnie, parzona.
Boczek zwijany – mięso wieprzowe 120%, sól peklująca, czosnek przyprawy naturalne (papryka czerwona, pieprz, majeranek). Wędlina wieprzowa, pieczona.


KIEŁBASY WĘDZONE, PARZONE, ŚREDNIO ROZDROBNIONE


Kiełbasa tradycyjna – mięso wieprzowe 108%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne. Kiełbasa wieprzowa, wędzona naturalnie, parzona w jelicie wieprzowym – naturalnym.
Kiełbasa kanapkowa – mięso wieprzowe 108%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne. Kiełbasa wieprzowa, wędzona naturalnie, parzona w osłonce białkowej – niejadalnej.
Kiełbasa podsuszana – mięso wieprzowe 130%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne. Kiełbasa wieprzowa, wędzona naturalnie, parzona, suszona w jelicie wieprzowym – naturalnym.
Kabanosy – mięso wieprzowe 120%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne. Kiełbasa wieprzowa wędzona naturalnie w jelicie baranim – naturalnym.


KIEŁBASA WĘDZONA, PARZONA, GRUBO ROZDROBNIONA


Kiełbasa szynkowa – mięso wieprzowe 105%, sól peklująca, pieprz biały, gałka muszkatołowa. Kiełbasa wieprzowa, wędzona naturalnie, parzona, grubo rozdrobniona w osłonce białkowej – niejadalnej.


KIEŁBASY PARZONE, ŚREDNIO ROZDROBNIONE


Kiełbasa słoikowa – mięso wieprzowe 108%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne. Kiełbasa wieprzowa, parzona w osłonce poliamidowej – niejadalnej.
Kiełbasa biała – mięso wieprzowe 108%, sól peklująca, czosnek, przyprawy naturalne. Kiełbasa wieprzowa, parzona w jelicie wieprzowym – naturalnym.


PODROBY


Pasztetowa – mięso wieprzowe 54%, wątroba wieprzowa 18%, woda, sól spożywcza, przyprawy naturalne, parzona, drobno rozdrobniona w osłonce poliamidowej – niejadalnej.
Salceson – mięso wieprzowe 46%, skóry wieprzowe 23%, woda, sól peklująca, przyprawy naturalne, parzony, grubo rozdrobniony w osłonce poliamidowej – niejadalnej.
Kaszanka – kasza jęczmienna 56%, mięso wieprzowe 20%, skóry wieprzowe 10%, krew wieprzowa 8%, wątroba wieprzowa 6%, sól spożywcza, przyprawy naturalne, parzona, średnio rozdrobniona w jelicie wieprzowym naturalnym.